ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Τα εσώρουχα VERO by aslanis παραμένουν πιστά στις 4 άξιες που πρεσβεύουν και είναι απόλυτα ταυτισμένες με το όνομα τους.

Ποιότητα - σχεδιασμός - γκάμα προϊόντων - τιμές.

Βασική προϋπόθεση όλων των ενεργειών μας είναι η μέγιστη και πολύπλευρη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ποιότητα | Είναι αυτή που εδραιώνει μια εταιρεία και εγγυάται την διάρκεια της στο χώρο του επώνυμου ρούχου. Τα VERO by aslanis, λάτρεις της ποιότητας, διαθέτουν την εμπειρία και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να εγγυώνται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους.

Σχεδιασμός - εφαρμογή | Τα VERO by aslanis ανανεώνουν συνεχώς της συλλογές τους ενώ καταφέρνουν και ενώνουν αρμονικά και δυναμικά την εμπειρία στην ποιότητα και την εφαρμογή της εταιρείας ΔΟΜΝΑ Α. Ε. με τα σχέδια του γνωστού και αγαπητού μας Μιχάλη Ασλάνη.

Γκάμα προϊόντων | Τα VERO by aslanis παρέχουν στον καταναλωτή το πλεονέκτημα της επιλογής των προϊόντων που επιθυμούν, μέσα από μια τεράστια συλλογή αντρικών, γυναικείων, ερωτικών και παιδικών εσώρουχων. 'Ολα τα παραπάνω μαζί με κάλτσες, καλτσόν, πυζάμες και μαγιό ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας και υπογράφονται απο τον Μιχάλη Ασλάνη.

Τιμή | Τα VERO by aslanis διατίθενται στον καταναλωτή σε μοναδικές τιμές σε σχέση πάντα με τα υψηλά ποιοτικά standards της.